CS 8100 3D

CS 8100 3D е изключително лесен за използване CBCT рентгенов апарат, който Ви дава възможност да се насладите на върховно качество, както на панорамния образ, така и на триизмерните обемни изследвания.

Панорамни излседвания, палниране на имланти, хирургични намеси, прецизна диагностика, ендодонтия, ортодонстки планирания – всичко това е лесно и достъпно.

Възможността за избор на различни обеми, разделителни способности и скорости на сканиране на 3D изследванията Ви дава възможност да щадите Вас, Вашите пациенти и Вашия апарат. Специалният режим с ниска доза Ви дава 3D образ постигнат с по-ниска доза от тази на панорамна графия. Дозата е по-ниска от 87 до 92% от стандартно 3D изследване. Идеална възможност за бърз преглед на текущото лечение в много случаи – ортодонстско лечение, анализ на въздушни пътища, при деца.

CS81003D

Уникалното позициониране с гръб към стената дава възможност за по-лесно наблюдение и комуникация с пациента по време на позициониране, лесна достъпност за пациенти в инвалидни столове, както и минимизиране на стреса за пациентите. Всичко това при CS 8100 3D е допълнено с липсата на позициониращи лазери, които отнемат допълнително време и са дразнещи за очите. Заместващата ги прозрачна маска дава допълнителна опора и сигурност.

Безшумното въртене подобрява комфорта на пациентите и работещите с апарата. Зададените анатомични програми предварително коригират въртенето според размера и формата на челюстта с цел по-точен образ и намаляване на риска от удряне в раменете, както и оптимизиране на дозата.

Безплатният и свободен за разпространение CS 3D Imaging Software Ви дава изключително богата палитра от инструменти за измерване, диагностика, планиране на импланти, създаване на Имплантологични рапорти и доклади, протетично планиране на импланти. Последното е  благодарение на комбинацията на 3D образ с цветния образ от интраорален скенер. За повече информация вижте Prosthetic-Driven Implant Planning Module .

Абсолютната съвместимост с CAD/CAM системи разширява употребата на 3D апарата допълнително. Има възможност за сканиране на гипсова отливка, восъчен отпечатък, регистрация на захапка и радиологичен водач.

Възможно е архивиране на ортодонтски отливки с цел лесно съхранение и допълнителна софтуерна обработка в  CS Model – създаден изключително за ортодонтски нужди.

Лесното съхранение и споделяне на 3D изследванията Ви дава шанс за бърза и ясна консултация с колеги, както и бърза комуникация със зъботехнически лаборатории. Изготвянето на имплантологични рапорти и доклади само с няколко кликвания Ви спестяват много време и усилия.

Надграждане:

Има възможност за надграждане към CS 8100SC 3D – панорамен апарат с 3D и приставка за телерентгенография. Вижте повече тук.

Технически спецификации:

15

Брошура
Информация
Сравнения
Снимки