CS 7200

CS 7200 е компактен и тих скенер за фосфорни плаки. Покривва всички Ваши ежедневни нужди. С разделителна способност от 17 lp/mm качеството на образа се доближава максимално до това от интраорален сензор. Специалните алгоритми за обработка Ви дават образ с подобрени чркост, контраст и рязкост. Препрограмираните анатомични филтри ускоряват процеса на работа, като Ви спестяват време за промяна на параметрите му. Според нуждите на изследването можете да избирате между три режима на сканиране – от висока разделителна способност към висока скорост.

Основно предимство на фосфорните плаки е техният работен процес доближаващ се до процеса на работа с филми – тънки, огъваеми, лесни за позициониране.

Сканирането, изтриването и показването на образа са автоматични. От Вас се иска просто да позиционирате плаката, да снимате, да поставите плаката в скенера и да изчакате 8 секунди, след което можете да продължите работа с пациента.

Специалните хигиенични пликета предотвратяват риска от пренасяне на зарази и отделно предпазват фосфорната плака от надраскване и износване. Скенерът разпознава кога плаката е поставена неправилно и не я изтрива.  След всяко успешно сканиране плаката се изтрива автоматично и е готова за нова снимка.

Всички това идва подсигурено с един от най-лесните за работа и най-богатите функционално софтуерни продукти CS Imaging Software,  разполагащ с всички необходими за диагностика, измервания и анализ инструменти.

CS7200

Технически спецификации:

99

Брошура-Carestream скенери на фосфорни плаки
CS 7200 Брошура
Бърз преглед и сравнения
Факти
Отзив
Снимки