RVG 5200

Описание: Интуитивна образна диагностика от ново поколение. Нов дизайн с по тънък и устойчив кабел за по-лесно позициониране. Сензор, който винаги е готов за работа, без нужда от активиране. Липсата на активационен бутон увеличава надеждността и намалява времето за работа със сензора, за да Ви остане повече време за работа с Вашите пациенти. Просто позиционирате, снимате и след две секунди сте готови да продължите работата си. Висока резолюция, която дава възможност да се видят и най-финните детайли.

Благодарение на новия дизайн се постига максимална устойчивост, недостигана от нито един сензор преди. Абсолютно водоустойчивият сензор RVG 5200 може да бъде потапян в дезинфектант за по-висок хигиенен контрол. Новите силиконови уплътнители предпазват сензора при падания и прехапвания. Допълнителният оловен слой предпазва сензорната матрица и удължава многократно живота ѝ, подсигурявайки по-добра възвръщаемост на Вашата инвестиция.

RVG5200

Carestream Dental разполага със специална лаборатория за тестване издържливостта на своите сензори. Това подсигурява, че те отговарят на най-строгите стандарти за издържливост. Всеки един отделен сензор преминава всички тестови стъпки, за да е сигурно, че отговаря на критериите на Carestream Dental.

Можете да научите повече за устойчивостта на сензорите тук.

Пациентският конфорт е също водещ фактор при проектирането на RVG сензорите. Ергономичният дизайн, заоблените ъгли, изнесеният в задната част кабел спомагат за по-лесно и точно позициониране.

Всички това идва подсигурено с един от най-лесните за работа и най-богатите функционално софтуерни продукти CS Imaging Software, разполагащ с всички необходими за диагностика, измервания и анализ инструменти.

Технически спецификации

33

Брошура
Допълнителна информация:
Снимки