CS1500

CS 1500 е идеалният начин да започнете разговор за лечение с Вашите пациенти. Проектирана за лесна и безпрепятствена работа, камерата Ви дава перфектен жив образ всеки път. Автоматичният фокус и интуитивното осветление открояват и най-малките детайли за секунди.

Благодарение на липсата на ограничение в разстоянието на фокуса (от 1mm до безкрайност), камерата е идеална както за интра така и за екстраорални снимки, а възможността за заснемане на видео я прави мощен и незаменим инструмент побиращ се във Вашата длан. Всичко, което виждате, вече е достъпно и за Вашите пациенти. Какво по-лесно и удобно средство за разясняване на лечението?

Фокусът от 1mm до безкрайност се постига с технология наподобяваща работата на човешкото око. В допълнение на това са и осемте светодиода, регулиращи осветеността автоматично според околната светлина.

CS 1500 е достъпна в две версии – безжична и USB. Безжичната Ви дава абсолютна свобода на движение във Вашата практика, докато USB камерата се включва в компютъра без помощта на никакви допълнителни устройства, което я прави много лесна за преместване от едно работно място на друго.

Всички това идва подсигурено с един от най-лесните за работа и най-богатите функционално софтуерни продукти CS Imaging Software, разполагащ с всички необходими за диагностика, измервания и анализ инструменти.