Абсолютно автоматизираният CS 7600 Ви дава най-доброто за генериране на образи с неподражаемо качество. Допълнителният Scan & Go прави скенерът достъпен по всяко време, което го прави идеален за клиники.

Времето за сканиране от 5 секунди ви дава възможност да се съсредоточите максимално дълго върху работата с Вашите пациенти. Високата чувствителност на плаките намалява шансовете за предозиране или недоекспониране, които биха довели до повторна снимка.

Основно предимство на фосфорните плаки е техният работен процес доближаващ се до процеса на работа с филми – тънки, огъваеми, лесни за позициониране.

Сканирането, изтриването и показването на образа са автоматични. От Вас се иска просто да позиционирате плаката, да снимате, да поставите плаката в скенера и да изчакате 5 секунди, след което можете да продължите работа с пациента.

CS7600

Специалните хигиенични пликета предотвратяват риска от пренасяне на зарази и отделно предпазват фосфорната плака от надраскване и износване. Скенерът разпознава кога плаката е поставена неправилно и не я изтрива. След всяко успешно сканиране плаката се изтрива автоматично и е готова за нова снимка.

Допълнителното Scan & Go устройство Ви улеснява като само разбира към кой комопютър в мрежата да изпрати сканирания образ без да има риск от объркване на снимките и пациентите.

CS 7600 има вградена памет, която ви позволява да сканирате дори когато компютърът е изключен, което много често ускорява работния процес и намалява стресовите ситуации.

Интерфейсът за връзка Ethernet позволява лесно разпределяне на образите в компютърната мрежа, както и отпадането на нуждата от точно определен компютър за управление на апарата.

Всички това идва подсигурено с един от най-лесните за работа и най-богатите функционално софтуерни продукти CS Imaging Software, разполагащ с всички необходими за диагностика, измервания и анализ инструменти.

Технически спецификации:

10

Брошура
Carestream скенери на фосфорни плаки
Факти
Информация
Бърз преглед и сравнения:
Снимки