CS1200

Компактната интраорална камера CS 1200 Ви предоставя най-високо качество на образа в своя клас, а възможността за съхранение до 300 образа в самата камера я прави независима от компютър във всяка стая.

Усъвършенстваната оптика дава високо качество на детайлите бързо и лесно. Липсата на докинг станция прави камерата лесна за преместване между различни стаи и компютри.

Благодарение на детайлните и ясни образи комуникацията между Вас и пациентите Ви е много по-лесна и приятна. Разбирането на предстоящото лечение е по-добро и това води до по-бързо възвръщане на инвестицията.

Различните видове изходи и специалният държач правят камерата лесна и удобна за интегриране в работното Ви пространство без да нарушава Вашия комфорт.

Компактността и лекотата правят CS 1200 изключително удобна за употреба и намалява риска от умора при по-продължителна работа.

Всички това идва подсигурено с един от най-лесните за работа и най-богатите функционално софтуерни продукти   CS Imaging  разполагащ с всички необходими за диагностика, измервания и анализ инструменти.

Технически спецификации

5

Галерия с изследвания