RVG 6200

Открийте силата на адаптивната технология с RVG 6200. Най-високата измерена разделителна способност комбинирана с богат набор от вградени, както и Ваши, филтри, прецизен софтуер, изключително висока устойчивост и надеждност, лесен и бърз работен процес.

Вграденият CS Adapt модул  съдържа набор от около 40 филтри за усъвършенстване на образа, както и инструменти за изготвяне на Ваши собствени филтри. Можете да изберете само тези, от които имате нужда и да накарате технологията да се адаптира към Вашите вкусове, а не Вие да се адаптирате към технологията.

Високото качество на образа е само на няколко кликвания с мишката от Вас. Разполагате с три анатомични режима за диагностика – ендодонтски, периодонтски и дентин-емайл, както и 6 степенен филтър за рязкост на образа. За Ваше удобство може да изберете любимия си режим на работа и да го запишете за по-лесна, бърза, точна и удобна бъдеща работа.

RVG6200

Липсата на активационен бутон увеличава надеждността и намалява времето за работа със сензора, за да Ви остане повече време за работа с Вашите пациенти. Просто позиционирате, снимате и след две секунди сте готови да продължите работата си.
RVG 6200 е тестваен и готов за всякакви екстремни ситуации по време на работа. Благодарение на уникалния дизайн се постига максимална устойчивост, недостигана от нито един сензор преди. Абсолютно водоустойчивият сензор RVG 6200 може да бъде потапян в дезинфектант за по-висок хигиенен контрол. Изпусканията, захаппванията и сътресенията вече не са проблем. Здравината на кабела осигурява десетки хиляди прегъвания, което гарантира поне десет години интензивна работа. Мястото на свързване на кабела със сензора е подсилено допълнително, за да издържа силни опъвания и усуквания. За повече информация относно издържливостта погледнете тук.

Новият кабел на RVG 6200 е с 20% по-тънък от предишните модели, което, освен че подобрява комфорта на пациента, го прави и по-удобен за позициониране особено при байтуинг.

Десетилиетията опит в производството на интраорални сензори и разработените собствени оптични технологии на Carestream Dental Ви дават лидерската позиция по качество на образа.

RVG 6200 се приспособява към дозата рентгенови лъчи, така че не е необходимо да губите време и да я настройвате прецизно. По този начин получавате качествен образ и при най-трудните случаи. Допълнително, индикаторът за доза Ви дава информация за потенциални под или пре-експонации, така че можете бързо да промените настройките, ако е необходимо.

Всички това идва подсигурено с един от най-лесните за работа и най-богатите функционално софтуерни продукти CS Imaging Software, // името да е линк към продуктовата страница на  CS Imaging// разполагащ с всички необходими за диагностика, измервания и анализ инструменти.

Технически спецификации:

55

Брошура
Медия

Снимки