Успешното планиране на импланти е вече на върха на пръстите Ви.

PDIP модулът позволява комбинирането на 3D образа от CBCT рентгенов апарат и дигиталния отпечатък от интраорален скенер в средата на CS 3D Imaging Software. //линк към CS 3D Imaging Software// Това улеснява планирането на импланти, тъй като на един екран се моделират имплант и ресторация. Визуализацията едновременно на костна структура и меки тъкани допълнително улесняват процеса и намаляват възможностите за грешки – по-лесни и по-сигурни резултати за Вас и Вашите пациенти. Възможността да определите предварително оста на импланта според оста на ресторацията, води до по-сигурно позициониране и подравняване на ресторацията и до по-добро адаптиране имплант-ресторация.

pdip

Стъпките на работния процес са следните:

  • Сканиране – чрез CBCT 3D рентгенов апарат и интраорален скенер;
  • 3D планиране – ресторация и имплант;
  • Поставяне – генериране на имплантологичен рапорт и експортиране на DCM и STL файлове към софтуер за дизайн на хирургичен водач;
  • Ресторация – сканиране на сканировъчно тяло (scan body) с интраорален скенер и изпращане на дигиталния отпечатък към лаборатория за изработка на ресторацията.

При работа с CS 3D Imaging Software //линк към CS 3D Imaging Software// с включен PDIP модул се възползвате от възможностите за добавяне на ресторация, имплант (от безплатната библиотека с над 60 производителя) и абатмънт в един екран само с няколко кликвания. Експортирането към софтуер за дизайн на хирургичен водач е лесно и бързо. Файловете са в отворен формат и не Ви ограничават в избора на производител. 3D образите комбинирани с дигитален отпечатък са ясни и лесни за разбиране, което води и до подобрен процес на комуникация с Вашите пациенти преди лечението – те могат да видят крайния резултат преди да сте започнали работа, което повишава увереността им във Вас.