CS 8100

 Идеалната комбинация от непринуден опростен дизайн съчетан с висока степен на изтънченост – серията апарати CS 8100 напълно променя разбиранията за идеалната панорамна графия. Проектиран за да направи ежедневната Ви работа по-лесна и по-интуитивна, апаратът съдържа набор от инструменти, които правят позиционирането по-лесно, снимането – по-бързо и висококачествения образ – по-достъпен.

Съвременната технология на CS8100 Ви дава допълнително време за работа с пациентите и по-малко време за работа с апарата благодарение на олекотения потребителски интерфейс, зададените програми и инструкции предпазващи Ви от грешки.

Новият дизайн и употребата на съвременни материали Ви предоставят изключително компактен и лека апарат, който да не се забелязва във Вашата практика.

CS8100

Уникалното позициониране с  гръб към стената дава възможност за по-лесно наблюдение и комуникация с пациента по време на позициониране, лесна достъпност за пациенти в инвалидни столове, както и минимизиране на стреса за пациентите. Всичко това при CS 8100 е допълнено с липсата на позициониращи лазери, които отнемат допълнително време и са дразнещи за очите. Заместващата ги прозрачна маска дава допълнителна опора и сигурност.

Безшумното въртене подобрява комфорта на пациентите и работещите с апарата. Зададените анатомични програми предварително коригират въртенето според размера и формата на челюстта с цел по-точен образ и намаляване на риска от удряне в раменете, както и оптимизиране на дозата.

Широката фокусна равнина прави позиционирането още по-лесно, а технологията на томосинтезис избира най-добрия образ измежду 3000 получени по време на 10 секундното сканиране.

Високотехнологичният Active Pixel CMOS сензор, комбиниран с най-модерните софтуерни алгоритми – достъпни само при томосинтезис, липсата на вибрации при въртене и малкият фокус от 0,5мм Ви дават кристален и контрастен образ без сянка от гръбначния стълб.

Модулът CS Adapt // линк към страницата на CS Adapt // допълнително подобрява качеството на образа според Вашия вкус. Можете да избирате измежду 6 филтъра, възможност за добавяне на Ваш собствен изглед с цел прецизна диагностика съобразена с Вашите нужди и разбирания.

Подобренията не спират само дотук. Специално проектираният позиционер за захапване, съобразен с Франкфурт равнината прави позиционирането по-лесно от всякога преди.

Технологията 2D+ прави срезове през челюстта, които разкриват подробности недостъпни за стандартен двуизмерен образ. Помага при ретинирани зъби, лезии, разположение на корени спрямо алвеоларния нерв.

Всички това идва подсигурено с един от най-лесните за работа и най-богатите функционално софтуерни продукти CS Imaging Software,  разполагащ с всички необходими за диагностика, измервания и анализ инструменти.

 Надграждане:

Има възможност за надграждане към CS 8100SC – панорамен апарат с приставка за телерентгенография. Вижте повече тук.

Друга възможност е надграждане към CS 8100 3D – панорамен апарат с възможности за триизмерни (3D) изследвания. Вижте повече тук.

Технически спецификации:

13

Сравнения
Снимки