csconnect

CS Connect прави споделянето на дигитални отпечатъци с предпочитаните от Вас зъботехнически лаборатории лесно, бързо и удобно. Нямате ограничение в броя лаборатории и отдалечеността им от Вас. Изпращането вече не зависи от куриери, а е изцяло през интернет, което пести време и разходи.

Освен, че можете да качвате отпечатъци в специализирания портал без ограничения, лабораторията може да ги изтегля и обработва по всяко време в рамките на 14 дни. Допълнително, можете да добавяте информация към всеки вече качен отпечатък, което подпомага подобряването на работния процес.

Стъпките на работа са прости и неангажиращи:

  • Избирате пациент от CS Imaging; //линк към CS Imaging
  • Избирате отпечатък;
  • Избирате предпочитаната лаборатория и изпращате отпечатъка.

Лабораторията получава уведомление по имейл, че има поръчка, а отделно в специализирания портал поръчката се зарежда най-отгоре в списъка.
В комбинация с CS Mesh Viewer //линк към CS Mesh Viewer// и неговата възможност за визуализация на отпечатъците и очертаване на границата на ресторацията работният процес на лабораторията става още по-лесен.

С CS Connect можете да следите статуса на поръчките, което Ви дава допълнително успокоение и увереност.

Пациентските данни са защитени на сървъра на CS Connect чрез специално криптиране, а лабораторията няма достъп до никаква информация за пациента освен до дигиталния отпечатък.

Всички функционалности на CS Connect са напълно безплатни, както за Вас, така и за зъботехническата лаборатория.

 

Изтегляне: