RVG 142

Най-достъпният сензор RVG 142 комбиниран с мощния набор от инструменти на CS Imaging Software, Ви дава шанс да се дигитализирате по-лесно, от когата и да е било преди.

Разполагате с всички анатомични функции, както при другите сензори. Липсата на бутон за активация увеличава надеждността на сензора и намалява времето за работа.

Пациентският конфорт е също водещ фактор при проектирането на RVG сензорите. Ергономичният дизайн, заоблените ъгли, изнесеният в задната част кабел спомагат за по-лесно и точно позициониране.

Благодарение на уникалния дизайн се постига максимална устойчивост, недостигана от нито един сензор преди. Абсолютно водоустойчивият сензор RVG 6200 може да бъде потапян в дезинфектант за по-висок хигиенен контрол. Изпусканията, захаппванията и сътресенията вече не са проблем. Здравината на кабела осигурява десетки хиляди прегъвания, което гарантира поне десет години интензивна работа. Мястото на свързване на кабела със сензора е подсилено допълнително, за да издържа силни опъвания и усуквания. За повече информация относно издържливостта погледнете тук.

RVG142

Технически спецификации:

88

Брошура