1-4

Сухият лазерен принтер DryView 6950 е направен за изключително високи натоварвания и отговаря на най-строгите изисквания към качеството на образа. Всеки образ е обработен и принтиран изцяло чрез лазерна технология. Задължителният контрол на качеството проверява консистенцията на всеки филм. Тази уникална функция, съчетана с доказаните предимства на технологията DryView, гарантират отличното качество на изображението.

Високата разделителна способност и плътността на филма 4,0 при DryView 6950 го правят идеален за мамографски нужди, а подчертаването на стените на гръдния кош на принтирания образ подобрява диагностиката.

Поддържа едновременно три размера филми, което на практика елиминира нуждата от смяна на различни кутии по време на работа.

За допълнително улеснение и предпазване от разбъркване на филмите може да се монтира сортировач, който подрежда филмите според модалността – много полезно при големи натоварвания и наличие на няколко модалности. За удобство принтерът разполага с многоезичен цветен тъч скрийн, снабден с обучителни видео материали и инструкции, отнасящи се за поддръжката и работата с него.

Технически спецификации:

6

Ресурси: