CS IMAGING 8 – нова софтуерна стратегия

CS IMAGING 8 предлага удобство и лекота на боравенето с образите, позволявайки им да се отварят и обработват само в един прозорец, независимо дали са 2D, 3D, CAD/CAM и т.н. Разполага с богат набор от инструменти за анализ и диагностика, повишаващи качеството на работа и даващи възможност за лесно споделяне на резултатите между Вас и колеги, пациенти и членове на Вашия екип.

За да е достъпен до повече компютри, даващ възможност на повече специалисти да работят с пациентските образи, с всеки закупен CS 8100, CS 9600 или интраорален скенер са налични 20 активации на новия CS Imaging 8. За всички останали клиенти, използващи по-стара версия на софтуера, има специални ценови пакети за ъпгрейд при необходимост.

CS Imaging 8 е наследник на дългогодишно използвания и все още актуален CS Imaging 7. Новата софтуерна стратегия цели по-лесна работа, по-бърз достъп до снимките, по-лесно споделяне. Модулността на софтуера Ви дава това, от което имате нужда, без излишни и затормозяващи опции.

Лесното споделяне Ви дава както бърза връзка с пациентите, така и бърза комуникация със зъботехнически лаборатории или други Ваши колеги. Оптимизацията за работа с тъчскрийн допълнително улеснява тези процеси.

Встрани виждате само няколко скрийншота, а при нужда наши специалисти с удоволствие ще Ви демонстрират на живо функционалностите на CS Imaging 8.

csi8

csi8_

csi8__