CS9600_3

CS 9600 CBCT (3D) получава наградата за Най-добра в класа си технология

Carestream Dental с гордост съобщава, че последният CBCT (3D) апарат CS 9600 получи наградата за Най-добра в класа си технология на 2019 от Cellerant. Апаратът е съвършеното отражение на мисията на Carestream Dental да трансформира стоматологията, да опрости технологията и да промени начина на живот.

CS 9600, излязъл на пазара в края на 2018, променя начина, по който лекарите работят и има силен ефект върху клиничните резултати от ден първи“ казва д-р Ed Shellard, Carestream Dental. „Да получиш тази бленувана награда по-малко от година след представянето на апарата не просто ни прави изключително горди, но действа като предизвикателство пред цялата наша компания: Ние достигнахме най-високото постижение в денталната индустрия, сега накъде? Ние ще продължим да се придържаме към най-високите стандарти; ще се избутваме все по-напред в изследванията и разработката; ще предоставяме иновативни решения на пазара; ще работим още по-усилено, за да променяме начина на живот на пациентите към по-добро.“

Трансформиране на стоматологията

CS 9600 е мултифункционална система, комбинираща панорамни графии, 3D изображения, сканиране на отпечатъци, 3D лицево сканиране и телерентгенография. Съчетавайки широк набор от размери с изключително високата си разделителна способност на изследването, апаратът може да посрещне нуждите на всички специалисти – от ендодонти до лицево-челюстни хирурзи, да изобрази дори ТМС и синуси в 3D. Наличен е в три варианта – с 10, 12 или 14 обема.

Когато стартирахме проекта CS 9600, ние проучвахме в продължение на месеци най-болезнените точки и неудовлетворени нужди на лекарите и медицинския персонал, за да бъдем сигурни, че предоставяме най-добрият в класа си 3D апарат.“ разказва Stephane Varlet, глобален продуктов мениджър екстраорална рентгенография в Carestream Dental. „Фокусирахме се върху клиничния опит и функциите, които ще направят работата на лекарите и персонала по-лесна. Заложената цел беше CS 9600 да е достатъчно умен, за да води потребителя през целия процес на добиване на перфектния образ, вече достъпно да се достигне от първия опит.“

Опростяване на технологията

Апаратът използва свръхмодерна технология, която позволява лесно и ефективно добиване на перфектния образ от първи опит. Позиционирането на пациента се подпомага от видео камери, а не лазери, както беше в миналото. Дигитални, интерактивни водачи се проектират върху лицето на пациента посредством интегрирания SmartPad тъчскрийн. Предварително зададени програми намаляват риска от грешки, а инструменти за контрол на качеството позволяват на потребителя да провери образа веднага след сканиране. Апаратът може да определи дали се използва правилният позиционер за конкретното изследване и да посочи правилния, целейки перфектен образ от първия опит.

Когато образът е получен, потребителят може да използва ексклузивния инструмент за елиминиране на метални артефакти CS MAR, да сравни образите с и без включено елиминиране на артефактите. Това води до увереност в поставяне на диагнозата и ускоряване на работния процес.

Иновативната технология на CS 9600 не спира само с добиване на образ и диагностични инструменти. CS UpStream превръща апарата в свързано устройство, което изпраща данни в Carestream Dental. По този начин историята на поведението на апарата е лесно достъпна за отдела по поддръжка, което води до подобряване на надеждността и намаляване на времето, през което има технически проблеми.

Промяна начина на живот

Пациентът е на преден план при проектирането на CS 9600. Мощната рентгенова тръба позволява добиване на образи при 120kV, което намаля досадните артефакти и подобрява качеството на образа без увеличаване на дозата за пациента в сравнение с изследванията до 90kV. CS Face Scan снема 3D образ на лицето на пациента и го наслагва към рентгеновото 3D изследване. По този начин подпомага комуникацията с пациентите относно резултатите на лечението. Допълнителният вграден стол добавя комфорт и стабилност по време на изследването. Винаги може лесно да бъде завъртян и да освободи място за правостоящи пациенти или такива в инвалидни столове.

Интелигентният интерфейс, образите с висока точност и иновативният софтуер променят живота на пациентите като ги подготвят за пътя по възстановяване и възвръщане на тяхната усмивка бързо и лесно.

CS 9600 беше избран да получи наградата на Cellerant Най-добра в класа си технология на 2019 от жури съставено от най-бележитите технологични лидери в стоматологията: Paul Feuerstein, технически редактор в Dentistry Today; John Flucke, технически редактор в Dental Products Report; Marty Jablow, известен като американския технологичен инструктор; Pamela Maragliano-Muniz, главен редактор в Inside Dental Hygiene; Chris Salierno, главен редактор в Dental Economics; Lou Shuman, създател на наградата Най-добра в класа си технология.

Ако няма абсолютен победител в дадена категория, то ние не избираме никого“ казва Chris Salierno, главен редактор в Dental Economics и член на журито на наградата Най-добра в класа си технология. „Тази награда е да покаже пред обществото, когато една компания е вдигнала летвата на постиженията.“

От първото си представяне през 2009 наградата се разви до там, че да създаде доверие в съсловието на производителите, които диктуват как практиките ще работят сега и в бъдеще.

За повече информация относно наградата за Най-добра в класа си технология можете да посетите https://www.cellerantconsulting.com/. За допълнителна информация относно иновативния CS 9600 посетете https://www.carestreamdental.com/en-emea/products/extraoral-imaging/cs-9600/ или http://albatm.com/cs9600/. Научете повече за производителя и неговите иновативни дигитални решения на https://www.carestreamdental.com/en-emea/