Независимо дали работите с импланти, ортодонтия или ресторации CS 3600 е перфектен за всички приложения заради своите истински образ и прецизност.
Истински образ означава, че сканираният образ отговаря на размерите и цветовете на реалния, а прецизност означава, че при всяко повторно сканиране резултатът е абсолютно същия.

Според проучване на точността на четири интраорални скенера в имплантологията CS 3600 побеждава водещите конкуренти с най-добра производителност и реализъм на образа. За повече информация можете да прочетете тук.

CS3600

Уникалната технология на сканиране позволява на CS 3600 да достигне висока скорост. Това Ви дава възможност да сканирате спокойно и без прекъсвания, което намалява многократно времето за получаване на дигитален отпечатък – перфектно за нуждите на ортодонтите, а и не само на тях.

При сканиране не е нужно да се съсредоточавате върху софтуера на монитора, а просто трябва да следите пациента. Интелигентната система на добиване на образ Ви дава свободата да сканирате навсякъде, където има нужда, без да се съобразявате със зададена посока. Не е нужно да показвате в софтуера региона на сканиране, скенерът се ориентира автоматично и безпогрешно.

Трудните за достъп зони вече не са проблем – CS 3600 има два накрайника с различна ориентация – стандартен и страничен – специално проектиран за труднодостъпните зони като захапка, букално и постериор. Всички накрайници са подходящи за стерилизация в автоклав.

Висококачествените HD 3D образи са не само удобни за работа, но и при комуникация с пациента. Високата детайлност прави откриването на граничната зона между твърди и меки тъкани лесно, независимо дали е в автоматичен или ръчен режим. По този начин комуникацията с лабораторията е услеснена, както и процесът на работа е ускорен и по-точен.

Специалният режим за сканиране на импланти се състои от две сканирания – веднъж със сканировъчното тяло (scan body) на импланта и веднъж без него. Така се добива още по-прецизен образ, като двата отделни образа се изобразяват един до друг за по-лесна работа и сравнение. За още по-голямо удобство CS 3600 е съвместим с всички отворени системи за планиране на импланти и хирургични водачи.

Работата със скенер CS 3600 е услеснена не само от липсата на предварителни приготовления, но и от самия процес на сканиране, който е лесен, интуитивен и без никакви ограничения. Специализираните инструменти в сканиращия интерфейс Ви дават възможност бързо и лесно да достигнете до образ подходящ за моделиране от лабораторията.

CS 3600 може да работи като част от CAD/CAM портфолиото на CS Solutions, включващо моделиращия софтуер CS Restore  и фрезовъчната машина CS 3000  или като самостоятелна единица в ежедневната Ви практика, която е отворена за работа с всички налични на пазара CAD/CAM системи и програмни продукти за моделиране на ресторации. Отвореният STL файл е със захапка, което премахва необходимостта от изпращане на специални индексирани STL файлове, спестявайки по този начин много от Вашето  време, както и от времето на лабораторията. Връзката между Вас и лабораторията посредством CS Connect  намалява разходите и времето по транспортиране на отпечатъка.

Всичко това е на Ваше разположение без никакви допълнителни такси и условия. Дигиталният отпечатък не е бил никога толкова лесен и достъпен.